Hjärtligt välkommen till oss på
Compact Living Butiken & Store
Välkommen in till oss för att hitta den där produkten du inte trodde fanns, men som vi har. Vi kan skapa större livsutrymme för dig som bor trångt och detta gäller alla smarta lösningar.


Vi bygger våra unika produkter efter den marknad som vi är, totalleverantörer till. Det gäller det mesta inom compact living baserade, relaterade lösningar för privatpersoner och företag.

Compact Living Butiken hjälper dig att med flexibla lösningar utnyttja dina åtråvärda kvadratmetrar på bästa möjliga sätt.

Välkommen in för att titta på alla våra nyheter och ta del av våra erbjudanden Kanske hittar du något som passar just dig?

Vi strävar efter att erbjuda den bästa servicen och vill gärna ha en personlig kontakt med dig. Tala bara om vad du är ute efter.

Vi är din specialisten på - Compact Living

Ett kostnadseffektivt alternativ till sängskåp från Yousee.nu/se
Med originalet sängstativ Sesam Lyx får du mycket mer utrymme kvar och det ger dig många unika inrednings- möjligheter. Använd befintliga skåp, garderob, sidoväggar eller montera ett hyllplan över sängen, madrassen. Mvh Yousee - Sängskåpsspecialisten


Originalet - Sängstativ - Sesam Lyx 


 

För en personlig konsultation av
våra sängskåpsbeslag / sängstativ Mailadress: SängskåpsspecialistenEn multi säng för alla åldrar!

Eftersom att vi ständigt får in nya compact living relaterade produkter kan det vara en god idé att hålla utkik efter alla nya förändringar på vår webbsida och onlineshop. Vem vet, kanske har vi just den produkt du söker. Mvh www.compact-living.nu

© Compact Living Butiken & Yousee - Sängspecialisten