Sängar

Compact Living Butikens sängar, madrasser och plymåer kommer från flera olika tillverkare. Vi samarbetar med i Sverige med Stjärnbädden som passar våra sängskåp, loftsängar perfekt mede sina flexibla smarta lösningar. På Stjärnbäddens hemsida finns mer fakta om våra sängar.

En plats där lyx är var mans egendom utan att det kostar något extra. En plats som ger dig en känsla av trygghet och välmående. En plats som finns kvar även om du nyper dig i armen. Givetvis har vi flera olika sängalternativ.

Stjärnbädden är ett framgångsrikt sängkoncept för hela familjen – ung som gammal,liten som stor. Dessa sköna resårmadrasser är kon-struerade på samma sätt som till och med de allra dyraste lyxmadrasserna. Konceptet bjuder på nyheter inom resårer och resårsystem samt nya, härliga och tvättbara bolsterkvaliteter.

Sovrummet är din alldeles egna plats. Där bestämmer du allt, ingen lägger sig i dina drömmar och hur du tillbringar 1/3 av ditt liv. Du kan lätt välja just den säng, madrass, plymå som passar ditt sängskåp, loftsäng allra bäst.

Det breda sortimentet från Stjärnbädden av ramresår- madrasser, alla med synnerligen mycket god komfort och följsamhet, ger dig möjlighet att hitta din egna speciella ”drömresårmadrass”. Hos våra återförsäljare kan
du i en sovstudio prova dig fram till den resårmadrass som passar dig – och vi ger råd men lägger oss inte i, det är nämligen ett mycket individuellt val för vilket man inte kan sätta upp någon ”gyllene regel”.