Sängskåp

Våra sängskåp handlar om att kunna få ut bästa möjliga komfort av den möbel som ni använder er mest av. Detta handlar naturligtvis om sängen. Många människor tar för givet att vi alltid har plats för den i våra hem, men så är inte alltid fallet och här kommer vi till hjälp. Vi har sängmakare på plats så fråga oss gärna om våra sänglösningar

Det är nu vi kommer in i bilden på riktigt och har alla de smartaste lösningarna för ditt egen hem. Många har nog hört talas om lösningarna, eller kanske drömt om dem, andra finns bara i fantasin. Så se dig gärna om kring på vår enkla online sida där du kommer hitta alla möjliga smarta sängskåpslösningar som vi säljer till rätt priser.


Ett litet urval av Compact Living Butikens alla sängskåpslösningar från respektive ledande företag.
  
För här nedan musen över bilden för nedfällt läge eller klicka dig in för mer information, där så finns många bra lösningar.


 
LGM
Cameretta enkelbädd
Cameretta två bäddar
Doc
Homeoffi
Ito soffa
Noevo
Nuovoliola
Twist enkel bädd
Twist två bäddar
Cabrio
LGM bokhylla/dubbelsäng
LGS bokhylla/enkelsäng
LGS bokhylla/två bäddar
LGM bokhylla/enkelsäng

       

Nu över till lite fakta om våra sängskåpslösningar. Vi har både lodräta och vågräta sängskåp i alla tänkbara utföranden, färger, träslag och material.

Vi får ofta frågan om en bokhylla kan bli en säng? Inga problem! Lika enkelt kan ett vitrinskåp eller en garderob förvandlas till en skön dubbelsäng med några enkla handgrepp för detta sängskåp.

Vi skiljer på det vi kallar permanenta lösningar, det vill säga sängskåp för varje natt, och dessa
lösningar som är till för en gäst samt extrasängar.

Vi har en hel del mycket smarta unika lösningar som tar olika mycket plats beroende hur man vill fördela sina möbler i hemmet med lilla utrymmet.

Vi har till exempel en pall med bord som blir två sängar, en skön soffa som blir en våningsäng, en byrå som blir en säng, ett skrivbord som blir en säng osv. Ja, listan kan här bli hur lång som helst........

Så njut nu av våra bilder, foton på sängskåp och få inspiration till ett nytt liv med större bra utrymmen.
Vi skapar mer plats för dig och hela familjen, så att ni slipper flytta till något större (rum) bara för att ni kanske behöver lite mer utrymme i ert fina hem.

Vi har i vårt sortiment dom flesta smarta lösningar som förekommer av unika sängskåps produkter.

Mvh Compact Living Butiken